Bar og Restaurant, samt Pub Lokaler

 
Bar og Restaurant, samt Pub LokalerBar og Restaurant, samt Pub LokalerBar og Restaurant, samt Pub LokalerBar og Restaurant, samt Pub LokalerBar og Restaurant, samt Pub LokalerBar og Restaurant, samt Pub LokalerBar og Restaurant, samt Pub LokalerBar og Restaurant, samt Pub Lokaler

Beskrivelse:

Vi har tilgjengelig for utleie Bar/Restaurant samt Pub lokaler i nydelige omgivelser i sentrum av Sjøvegan.

Bar og Restaurant avdelingen er i nybygg som var ferdigstilt i 2008, og pub enheten er i en eldre del av bygget med felles inngang sammen med Bar / Restaurant.

Utleie enheten har egen inngang i Huset Mot Havet, og har i tillegg inngang fra trapperom fra hovedinngangen i HMH for enklere adkomst fra øvrige HMH lokaler. Enheten har også separat vareinntak fra oversida av bygget.

Utenfor Bar / Restaurant delen er det en adskilt uteplass for kafe bord og røykeavdeling som er delvis under takoverbygg. Her kan kunder sitte på en godværsdag og nyte god mat og drikke.

Tidligere driver av lokalene har hatt alle rettigheter med hensyn på alkoholservering , og har i pub avdelingen ivaretatt 18 års aldersgrense, mens de i Bar/Restaurantdelen har ivaretatt 20 års aldersgrense med tilsvarende utvidede rettigheter.

Arealet inkluderer Bar/Restaurant på 268 kvadrat meter + Pub på 83 kvadrat meter, og i tillegg til dette kommer kjøkken, vareinntak, kontor, gangareal, toaletter, garderobe og lagerrom.

Soveromsavdelingen har adkomst gjennom branndør direkte fra gang/entre. Dette arealet er på totalt 229 kvadrat meter og inneholder i 6 soverom, korridor, samt frokostrom.

Totalarealet av denne utleieenheten er på 684 kvadrat meter.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og/eller visning av lokalene.

Størrelse:

455 + 229 kvadrat meter

Kontakt:

Åshild M. Bendiktsen
900 98 556
email

Powered by juloa